nieuws

Ingrid Visscher van Delta Lloyd naar Unicef

Archief

Na gedurende twintig jaar verzekeringsvrouw te zijn geweest, is Ingrid Visscher (45) als operationeel directeur in dienst getreden bij Unicef Nederland, de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties

 Visscher ging in 1987 werken bij Aegon, waar zij diverse functies op managementniveau heeft bekleed. In 1998 vervolgde zij haar carrière bij Delta Lloyd, waar Visscher onder meer directievoorzitter van het ziektekostenbedrijf was. Sinds medio vorig jaar was zij directeur Personeel en Organisatie bij Delta Lloyd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.