nieuws

ING verwerft alle aandelen Dorestaete

Archief

ING Groep heeft alle aandelen verworven van Dorestaete Financiële Adviesgroep in Wijk bij Duurstede.

Dorestaete is drie jaar geleden ontstaan door samenvoeging van drie kantoren in Midden-Nederland: CABG Centrale Assurantiebemiddeling, Van Dam Assurantiën (beide Wijk bij Duurstede) en Van Deijl Assurantieadviseurs in Utrecht.
De directie, bestaande uit Lex de Bruijn, Marco van Dam en Bart van Deijl, komt in (loon)dienst van ING. Zij geeft als reden voor de verkoop van de aandelen op dat daardoor “verdere professionalisering en groei van het bedrijf mogelijk worden gemaakt”. Het assurantiebedrijf telt in 29 medewerkers, 9.500 klanten en heeft een provisieomzet van e 1,7 mln per jaar.
Met het oog op de vorming van een nieuw cluster van gebonden assurantiekantoren in Midden-Nederland heeft ING een onderzoek ingesteld. Afhankelijk van de uitkomst daarvan wordt een cluster gevormd van enkele kantoren, waarvan Dorestaete in elk geval deel zal uitmaken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.