nieuws

ING toont uitgaanskunst

Archief

ING exposeert van 18 mei tot en met 24 juni ‘De kunst van het uitgaan’ in het Ravenstraatje 3 in Zutphen. De tentoonstelling laat kunstwerken zien rond het thema ‘uitgaan’. Alle werken komen uit de collectie van ING. De expositie omvat kunstwerken van onder andere Kik Zeiler, Douwe Elias, Wouter Riessen en Theo L’Herminez. ING Art Management organiseert twee keer per jaar een expositie in het ‘geboortehuis’ van Nationale-Nederlanden aan het Ravenstraatje. In dit pand, waar ooit de basis werd gelegd voor de huidige onderneming, is nu Kunstgalerie Vruggink gevestigd.

De expositie is gratis te bezoeken op woensdag en vrijdag van 11.00 uur tot 17.00 uur, op donderdag en zaterdag van 13.30 uur tot 17.00 uur. In de AM Arbeidsmarktspecial, die 10 juni verschijnt, is een fotoreportage opgenomen over ‘Kunst bij verzekeringsbedrijven’. Hier komt ook de ING Collectie aan bod.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.