nieuws

ING EB breidt uit in Europa

Archief

Employee-benefits wordt voor het Europese ING-bedrijf een steeds belangrijkere tak van sport. Onlangs is de formule gelanceerd in Hongarije.

ING Employee Benefits (EB), onderdeel ING Corporate Financial Services, is nu ook geïntroduceerd in Hongarije. Het is het achtste Europese land waar ING EB werkt. Behalve Nederland en Hongarije gaat het om België, Italië, Polen, Roemenië, Spanje, en Tsjechië. Alle ING-labels, waaronder die van lokale banken en verzekeraars, zijn in het label ING EB vertegenwoordigd. Buiten Nederland maken ruim 30.000 bedrijven met in het totaal meer dan 200.000 werknemers, gebruik van ING EB. Het gaat, al naar gelang de lokale situatie, vooral om pensioenproducten, bedrijsfspaarrekeningen en personeelsleningen en in mindere mate om ziektekosten- en verzuimverzekeringen. Vorig jaar werd hiermee een premie-inkomen van # 326 miljoen binnengehaald. Voor dit jaar wordt een stijging van circa 30% verwacht.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.