nieuws

ING Bank houdt opnieuw ‘hypotheekweken’

Archief

Onder het motto ‘Voordeel door maatwerk’ houdt de ING Bank tot 31 oktober traditiegetrouw zijn ‘hypotheekweken’. Deze hypotheekweken worden ondersteund door een grote mediacampagne.

Consument en tussenpersoon kunnen profiteren van nieuwe producten en rentekortingen tot maximaal 0,4%. Een speciaal pakket voor kopers van een nieuwbouwhuis bestaat uit onder meer een 30% korting op de afsluitkosten, een scherpe overbruggingsfinanciering en opleveringskeuring voor € 195. Het voordeel van dit nieuwbouwpakket voor het intermediair zit onder meer in een concurrerend tarief, aldus de bank. 
Verder heeft ING Bank de Vermogensplanning Hypotheek geactualiseerd en uitgebreid met twee nieuwe beleggingspakketten. Om tussenpersonen te ondersteunen in hun advisering inzake vermogensopbouw introduceert de bank een elektronische profiel- en pakketkeuzetool. Met dit instrument kan het intermediair snel profiel- en pakketkeuze van de klant digitaal bepalen en archiveren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.