nieuws

Infa Software brengt AfinLife

Archief

Infa Software (Capelle a/d IJssel) heeft een universal liferekenmodule op de markt gebracht: AfinLife.

AfinLife is een rekensysteem dat zowel met actuarieel gedefinieerde producten kan werken, als met zogenoemde Black Boxen van verzekeraars. Een Black Box is een eigen rekenprogramma van de verzekeraar waar rekengegevens ingaan en rekensresultaten uitgaan.
Het voordeel van dit systeem is volgens Infa Software dat naast de normale Black Box- koppelingen in AfinLife ook afwijkende tarieven of producten kunnen worden vastgelegd.
De black box van Naionale-Nederlanden is als eerste in AfinLife opgenomen. Er wordt gewerkt aan de koppelingen met de tarieven van Zwitserleven, Delta Lloyd, Hooge Huys, Falcon Leven en Zurich.
Volgens het softwarebedrijf is AfinLife van “groot belang” voor de Afin Hypotheek gebruikers. Net als andere software applicaties is AfinLife ook als webengine beschikbaar via internet.= Infa-gebruikers krijgen het product gratis aangeboden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.