nieuws

Individuele variant Goodview

Archief

Levob heeft een individuele variant ontwikkeld op het collectieve pensioenproduct Goodview. Het nieuwe product drijft op facetten als inzicht via internet, beschikbare premie en universal life.

Levob richt z’n pijlen met het Goodview Individueel Pensioen op kleine bedrijven zonder (semi-)collectieve pensioenregeling en op directeur-grootaandeelhouders. In verband met de (on)mogelijkheden van een medische keuring zijn er alleen voor de laatste doelgroep niet-rokerstarieven, zowel voor het overlijdensrisico als voor de vijf arbeidsongeschiktheidsdekkingen. Levob hanteert dit onderscheid in premies al langer in het Allureplan.
Het intermediair, beloond via afsluitprovisie of doorlopende provisie of een combinatie hiervan, wordt onder meer gelokt via snelle verwerking van administratieve handelingen. Een voorbeeld hiervan is offertes binnen een kwartier. Circa vierhonderd tussenpersonen hebben van Levob een introductiepakket ontvangen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.