nieuws

Independer stopt met hypotheekbemiddeling

Archief

Online tussenpersoon Independer gaat stoppen met het bemiddelen in hypotheken

“Redenen daarvoor zijn de succesvolle samenwerking met Funda en het feit dat de kwaliteit van hypotheekadviseurs steeds meer omhoog gaat” , zegt directeur Edmond Hilhorst. “We gaan ons nu helemaal storten op het genereren van leads. Dat doen we al voor Huis & Hypotheek, De Hypotheker en Hypotheekshop, maar we zijn met meer partners in onderhandeling. Bij onze leads kunnen we vooraf bepalen hoe hoog de conversie is. Zo is ook aan de lead af te lezen welk type adviseur de grootste kans van slagen heeft. De hypotheekafdeling van Independer, dat wel verzekeringen blijft sluiten, telt twaalf medewerkers.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.