nieuws

Independer: overlijdensrisico kan goedkoper

Archief

Independer heeft zijn stelling herhaald dat consumenten op een overlijdensrisicoverzekering veel geld kunnen besparen. Recent onderzoek levert daarvoor nieuwe gegevens.

De data komen van het rekenprogramma ‘ORV-hulp’, dat op de website van televisieprogramma Tros Radar staat. “De ORV-hulp is de afgelopen weken tienduizenden keren geraadpleegd”, aldus Independer.
Analyse van de ingevoerde gegevens heeft het internetbedrijf geleerd dat “meer dan de helft van de polishouders kan besparen op zijn overlijdensrisicoverzekering”. Gemiddeld is de mogelijke besparing _ 9.000 groot, met uitschieters van _ 30.000 over de hele looptijd. Huidige polishouders van Delta Lloyd kunnen het meest besparen: gemiddeld ruim _ 16.500. Volgens Independer is de kans op een lagere premie het grootst voor polishouders van Generali: in 89% van de gevallen is een lagere premie voorhanden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.