nieuws

‘Independer is pretentieus’

Archief

“Hierbij wil ik reageren op de uitspraken van Edmond Hilhorst in AM 15 op pag. 33 (‘Independer: intermediair geeft vaak verkeerd advies’). Independer richt zich pas sinds een paar maanden op de markt voor gouden handdrukken, het is dus behoorlijk pretentieus om zich nu al uit te roepen tot beste bemiddelaar.

Met de bewering dat de meeste tussenpersonen het advies baseren op de hoogte van de afsluitprovisie speelt Edmond handig in op de onderbuikgevoelens van consumenten. De maximale beloning voor onze dienstverlening (provisieplafond) bedraagt e 380. De afsluitprovisie speelt dus geen enkele rol wanneer wij een cliënt adviseren.
Sinds de invoering van de Financiële Bijsluiter is het voor élke tussenpersoon mogelijk de tarieven van de verschillende verzekeringsmaatschappijen met elkaar te vergelijken. Als Edmond denkt dat Independer de enige is die dit op een goede manier kan doen, vergist hij zich behoorlijk.”
Ralph Geissen, financieel adviseur (Expiratieweb)

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.