nieuws

Inboedeltarief

Archief

Een analyse van de verschillende inboedeltarieven op de website van Direct Verzekeren was voor DIN Direct aanleiding het eigen inboedeltarief eens kritisch onder de loep te nemen. Een verlaging van de premie bleek op zijn plaats, althans voor de regio’s in het noorden van het land. Afhankelijk van de postcode bedraagt de korting hier nu 8% tot 15%.

Garageverzekering
Aegon verleent aan startende ondernemers in de mobiliteitsbranche gedurende het eerste verzekeringsjaar 40% no-claimkorting op de garageverzekering.
Woonpremies omlaag
Fortis ASR heeft de premies van de woonhuis- en inboedelverzekering voor nieuwe verzekerden verlaagd voor ongeveer 70% van de postcodes in Nederland. Voor de inboedelverzekering kan de verlaging oplopen tot maximaal 23% en voor de woonhuisverzekering tot ruim 11%. Beide verzekeringen maken deel uit van het Voordeelpakket. De pakketkorting hiervoor kan oplopen tot 12%.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.