nieuws

In voorjaar rapport over beloningssysteem

Archief

Het door het Verbond van Verzekeraars en de intermediairorganisaties NVA en NBVA geïnitieerde onderzoek naar het beloningsstelsel in de verzekeringsbedrijfstak (zie AM Signalen 229) wordt uitgevoerd door de Stichting Economisch Onderzoek, onderdeel van de Universiteit van Amsterdam

Het rapport moet in april gereed zijn. NVA-directeur Niels Mourits denkt dat het onderzoek “leden veel goeds gaat brengen”. Volgens hem wordt gezocht naar het beste stelsel passend bij de kwaliteit en inspanningen van tussenpersonen en bij maatschappelijke ontwikkelingen. “De vraag is of het huidige stelsel daaraan voldoet.” Het Verbond van Verzekeraars rept van “een heel belangrijk en fundamenteel onderzoek”.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.