nieuws

In NN-polissen: medisch toerisme binnen Europa

Archief

In de Garant-polissen van NN is nu ook ‘medisch toerisme’ binnen Europa vastgelegd.

Nationale-Nederlanden verleende op de ziektekostenpolissen (zoals vrijwel alle verzekeraars) een buitenlanddekking voor acute hulp ter plaatse van ten hoogste twee maal de in Nederland geldende tarieven. Coulancehalve vergoedde NN ook de kosten voor een behandeling die met opzet in een ander Europees land wordt uitgevoerd. De mogelijkheid van ‘medisch toerisme’ binnen Europa is nu in de Garant-polissen vastgelegd. NN moet wel vooraf toestemming geven. Gedekt is maximaal honderd procent van de kosten die ook in Nederland zouden zijn gemaakt. De Garant-polissen (Basis Garant, Garant, Garant Plus en Garant Top) worden ook gevoerd door Agis-verzekeraar ZAO.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.