nieuws

Imposante omzetgroei DBV

Archief

Levensverzekeraar DBV realiseert dit jaar weer een imposante omzetgroei en heeft het aandelenkapitaal met het oog op verdere groei uitgebreid. De brutopremieomzet van de Credit Suisse-dochter stijgt met 30% tot € 330 (254) mln. Premiebetalende posten dikken 25% aan tot zo’n € 110 mln en de koopsommen (vooral voor direct ingaande lijfrenten) stijgen met ruim 30% tot circa € 220 mln.

Intermediairbedrijf Happy Service Verzekeringen (Bunnik), volledig eigendom van DBV, verwacht dit jaar weer breakeven te draaien. Vorig jaar was het resultaat nog bijna zes ton in de min, bij een provisieomzet van € 1,8 mln.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.