nieuws

Imagocampagne Salland

Archief

‘Bij Salland is de klant koning’

Dit is het thema van de imagocampagne die Salland sinds kort voert. De printcampagne in dagbladen is er in vijf varianten: twee mannen, twee vrouwen, en een kind, die koning of koningin zijn omdat ze bij Salland zijn verzekerd. “Het gaat nu eens niet om fotomodellen, maar om gewone mensen hier uit de buurt”, zegt Salland-woordvoerder Geert-Jan Cath. Het is de bedoeling dat deze imagocampagne meerdere jaren zal worden gevoerd. De printcampagne wordt over enige tijd wellicht nog uitgebreid met radio- of tv-spot en/of billboards.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.