nieuws

Imago Hypotheker en Hypotheekshop: lage rente

Archief

De Hypotheekshop en De Hypotheker onderscheiden zich qua imago sterk van andere hypotheekaanbieders

De consument ziet beide vooral als aanbieders met lage rente. Dat is één van de uitkomsten van een TNS Nipo-onderzoek onder 1.142 recente hypotheeksluiters. De Eigen Huis Hypotheekservice wordt geassocieerd met ‘geen onnodige geldverkwisting’. ING, ABN Amro en Aegon staan vooral bekend als ‘solide en betrouwbaar’. Nationale-Nederlanden, Fortis ASR en Delta Lloyd worden in verband gebracht met ‘goede financiële resultaten’. Postbank en Bouwfonds worden geassocieerd met ‘rendement en waar voor je geld’. Het imago van Rabobank en Centraal Beheer Achmea is een ‘goede werkgever en maatschappelijk betrokken’.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.