nieuws

‘Ik wil niet op de winkel passen’

Archief

Leon van Riet (35) is exact één jaar in dienst bij Delta Lloyd en is aan zijn tweede functie bij de verzekeraar begonnen. Was hij eerst binnen de IT-organisatie als adjunct-directeur Informatica Service werkzaam, nu vervult hij de nieuwe functie van directeur Programmamanagement bij de tussenpersonendivisie van Delta Lloyd Nuts Ohra. Van Riet heeft uitdagingen nodig en vindt zichzelf geen type om op de winkel te passen.

Zijn nieuwe uitdaging zit in het op elkaar afstemmen van een aantal omvangrijke projecten binnen Delta Lloyd. Daarnaast worden de horizonten van het Internet verkend en waar mogelijk wordt er adequaat op ingespeeld.
Voordat hij bij Delta Lloyd in dienst trad, werkte van Riet drieënhalf jaar als directeur IT en ketenlogistiek bij Brocacef, één van de grootste producenten en groothandel in de farmaceutische sector.
Zijn financiële kennis deed hij op als managementconsultant bij KPMG, waar hij elf jaar gewerkt heeft.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.