nieuws

I&I failliet

Archief

De rechtbank in Amsterdam heeft I&I Adviesgroep op verzoek van de eigenaren failliet verklaard.

In het vorige nummer van AM (zie pag. 2) was al gemeld dat de aanvraag voor het faillissement was gedaan. Rob Uittenbosch en Jan Dekker, die I&I een jaar geleden kochten van Achmea, gaven geen toelichting op de aanleiding. Anonieme medewerkers spraken tegen AM hun verontwaardiging uit over het omvallen van hun bedrijf. Gevoed door de wetenschap dat Achmea tot 1 oktober van dit jaar hoofdelijk aansprakelijk was voor naleving van de arbeidsvoorwaarden van de dertig medewerkers, vermoeden zij een opzetje.
I&I Adviesgroep behoorde met een omzet van e 3 mln vorig jaar nog tot de honderd grootste intermediairbedrijven van ons land. Het is het derde bedrijf uit de door AM opgestelde top-100 – na Qua Raad en Spaar Select – dat eindigt in een faillissement.
Uittenbosch en Dekker waren eerder vennoten van intermediairbedrijf Heijloo & Molkenboer. Dat kantoor, deels eigendom van verzekeraar Delta Lloyd, ging in 2001 failliet. Dekker is nu nog eigenaar van Dekker Risk Management in Rotterdam.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.