nieuws

IFC Networks failliet

Archief

IFC Networks (Zaandam) is failliet verklaard. IFC Groep verkeert in surséance.

Als gevolg van het faillissement van IFC Networks is de vergelijkingssite MrFinch enige tijd uit de lucht geweest. Het bedrijf dat de site in de lucht hield, is één van de crediteuren van het failliete Networks.
Volgens curator Ingwersen was een faillissement niet te voorkomen. “Er zat zoveel schuld in het bedrijf dat ik het wel failliet moest verklaren. Er was geen andere manier om de salarissen van de oud-medewerkers veilig te stellen.” Over een eventueel faillissement van IFC Groep en de mogelijke consequenties voor andere onderdelen van IFC kon de curator nog geen uitspraak doen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.