nieuws

Ieder z’n wens…

Archief

Monuta heeft vorige week letterlijk uitvoering kunnen geven aan zijn reclameslogan “Ieder z’n eigen wens, Monuta”. In Deventer ging een complete rouwstoet, alvorens naar het crematorium te rijden, eerst door een autowasstraat.

De wens van een vrouw uit Okkenbroek was ontstaan tijdens de langdurige ziekteperiode die aan het overlijden vooraf ging. Telkens na een zware behandeling in het ziekenhuis of teleurstellende mededeling reed de vrouw via de wasstraat naar huis. Daar kwam ze naar eigen zeggen tot rust en vond ze nieuwe energie.
Monuta had een dergelijke uitvaartwens nog niet eerder vervuld.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.