nieuws

ID wil omzet verdubbelen

Archief

ID Financiële Planning heeft grootse plannen. Het Apeldoornse intermediairbedrijf denkt dit jaar de omzet bijna te kunnen verdubbelen tot zeker € 4,5 mln. Over het afgelopen jaar heeft ID een provisieomzet van bijna € 2,5 mln gerealiseerd, waarbij zo’n 30% afkomstig is van doorlopende provisies.

ID telt momenteel zo’n veertig medewerkers, waarvan zeventien mensen actief zijn in de buitendienst. Directeur Remko Grijm wil dat laatste aantal nog dit voorjaar met zes uitbreiden. “Daarmee moet de beoogde omzet zeker te halen zijn”, zegt hij. Grijm is samen met zijn partner en een (particuliere) stille vennoot aandeelhouder van het kantoor. “Een verzekeraar komt er hier niet in”, zegt hij stellig, wijs geworden door een eerdere ervaring bij Pensioen Partners. Grijm heeft verder gewerkt voor Qua Raad en Zwitserleven.
ID is actief in alle takken van sport, van schade- tot uitvaartverzekeringen. “Dat maakt ons concept onderscheidend en verklaart dat we tegen de stroom in groeien. Wij bieden totaalplanning en daar hebben klanten behoefte aan; onze polisdichtheid is bijvoorbeeld 4,3. De tijd van hit-en-run hebben we wel gehad”, aldus Grijm.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.