nieuws

Icoa breidt dienstenpakket uit

Archief

De circa zestig tussenpersonen die zijn aangesloten bij inkoopcombinatie Icoa (van en voor NVA-leden) kunnen voortaan bij Akkermans & Partners aankloppen voor ondersteuning op pensioengebied. Pensioen Management, zoals Akkermans het intermediairsnetwerk noemt, biedt de Icoa-leden pensioenkennis, zowel op fiscaal-juridisch gebied als in commerciële zin. In totaal zijn 220 tussenpersonen aangesloten op het kennisnetwerk. 

Icoa tekende vorige week een samenwerkingsovereenkomst op hypotheekgebied met Box Finance. Tot voor kort bood de inkoopcombinatie het intermediair alleen arrangementen op leven- en schadegebied. Icoa zegt met de uitbreiding van het dienstenpakket een “belangrijke stap ” te zetten en wil dit jaar uitkomen op 150 aangesloten kantoren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.