nieuws

Hypotrust voert actie voor spaarhypotheek

Archief

Het facilitair hypotheekbedrijf Hypotrust voert een verkoopactie voor de Spaar-Optie-Hypotheek. Voor deze actie zijn ruim driehonderd tussenpersonen uitgenodigd.

De Spaar-Optie-Hypotheek dateert van 1995 en werd destijds gelanceerd door UAP Leven, een rechtsvoorganger van AXA Leven, in samenwerking met Hypotrust. AXA heeft het product recentelijk weer uit het stof gehaald en toegevoegd aan het arrangement met Bouwfonds-dochter WoonNexxt.
Hypotrust gaat de spaarhypotheek nu promoten door een verkoopactie in samenwerking met het intermediair. De nieuwe (aangebrachte) productie van het intermediair wordt beloond met een of meer woonartikelen. Hypotrust onderscheidt daartoe vier categorieën nieuwe productie: e 0,5 mln en meer, e 0,75 mln en meer, e 1 mln of meer en e 2 mln en meer. De verkoopactie loopt door tot het eind van dit jaar.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.