nieuws

Hypotrust komt met eigen inkomensverzekering

Archief

Hypotrust heeft in samenwerking met administratiekantoor Gema, Woonborg en de Amerikaanse verzekeraar AIG een eigen inkomensverzekering geïntroduceerd.

De verzekering wordt onder Hypotrust-label verkocht en neemt de maandelijkse woonlasten over bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Verder kan de koopsom (deels) in de hypotheek worden meegefinancierd. Met de inkomensverzekering is een hypotheeksom mogelijk tot 128% van de executiewaarde.
De polis is gelijk aan BLG Woonborg, de inkomensverzekering van de SNS Reaal-dochter. Risicodrager is AIG. Omdat Hypotrust vrijheid van keuze van verzekeraars kent, kan de inkomensverzekering ook worden gesloten bij andere verzekeraars. De extra voordelen van de polis gelden in dat geval ook, maar de aanvraag wordt dan door de tussenpersoon rechtstreeks bij de desbetreffende verzekeraar ingediend. Bij de Hypotrust-inkomensverzekering worden aanvraag en administratie door Hypotrust verzorgd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.