nieuws

Hypotrust en Generali: hypotheek met lijfrente

Archief

Hypotrust en Generali hebben de LijfrenteToekomstHypotheek geïntroduceerd, een combinatie van een aflossingsvrije lening met een lijfrenteverzekering.

De premies kunnen gespaard worden op een rekening waarover rente wordt vergoed. Maar ze kunnen ook belegd worden in beleggingsfondsen van Generali, of in een levenpolis met maatschappijwinstdeling.
De LijfrenteToekomstHypotheek, een vervolg op de volgens Hypotrust en Generali succesvolle SpaarToekomstHypotheek, kan gecombineerd worden met alle hypotheken van Hypotrust. Bij een combinatiehypotheek mag het lijfrentegedeelte maximaal 75% van de executiewaarde bedragen. Wanneer er uitsluitend sprake is van de LijfrenteToekomstHypotheek zelfs 90%
Volgens Generali en Hypotrust kan het nieuwe hypotheekproduct door de fiscale aftrekbaarheid leiden tot een aanmerkelijke verlaging van de nettolasten. De lijfrente-uitkering kan later benut worden voor aflossing van de hypotheek of als aanvulling op het pensioen. “Het nieuwe hypotheekproduct leent zich dan ook uitstekend voor hypotheekadviezen in het kader van Personal Financial Planning”, aldus Generali en Hypotrust.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.