nieuws

Hypotheker kijkt terug op een ‘waanzinnig jaar’

Archief

De Hypotheker verwacht over 2005 uit te komen op een omzetstijnging van meer dan 20%.

De franchiseketen was in 2004 goed voor een omzet van _ 5,5 mld. Die is vorig jaar dus naar verwachting gestegen tot zo’n _ 6,7 mld. “We hebben een waanzinnig jaar gehad”, zegt directeur Bas Millenaar. “Vooral in eerste hypotheken zijn we gegroeid. Die zijn voor ons belangrijker dan oversluitingen.”
De groei van de keten – goed voor een provisieomzet van ruim _ 100 mln per jaar – weerspiegelt het marktbeeld: de totale hypotheekproductie lijkt vorig jaar eveneens met 20% te zijn gegroeid. Desondanks verwacht Millenaar dat het marktaandeel van De Hypotheker (rond de 6%) verder is gegroeid in 2005.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.