nieuws

Hypotheken ING

Archief

Hypotheken ING

De hypothekendesk van ING Bank heeft de achterstanden in het verwerken van offerteaanvragen weer ingelopen. Er waren de laatste weken achterstanden ontstaan door een sterk toegenomen aantal offerteaanvragen.
DIN Hypotheekdesk
Via de Hypotheekdesk van DIN kunnen nu ook aanvragen worden ingediend voor hypotheken van GMAC. De desk is, na een tijd beperkt bereikbaar te zijn geweest wegens achterstanden, sinds 3 november weer telefonisch te bereiken van 8.30 uur tot 17.00 uur.
Radioreclame CZ
Zorgverzekeraar CZ is gestart met een nieuwe radioreclame. In prikkelende spotjes wordt de nieuwsgierigheid van de luisteraar opgewekt. Het antwoord op de gestelde vraag is te vinden op www.cz.nl. De spots (over de kosten in de zorg en de daarmee samenhangende pakketwijzigingen per 1 januari 2004) worden in vaste ‘koppeltjes’ voor en na het nieuws uitgezonden. De spots zijn te horen op Radio 2, Radio 538 en Sky Radio. Medio december lanceert CZ een grootschalige wervingscampagne.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.