nieuws

Hypotheken AXA en Falcon in Finix

Archief

Zowel AXA als Falcon Leven hebben hun hypotheekproducten ondergebracht in Finix Hypotheek Advies Software van Euroface Financial Services.

Tussenpersonen van AXA kunnen vanaf nu via Finix premieberekeningen en offertes maken voor de AXA Beleggingsrekening en het Verzekerd HypotheekPlan.
Euroface, dat zegt marktleider te zijn met meer dan vierduizend licenties, werkt aan het inbouwen van het zogenaamde HDN (Hypotheken Data Netwerk) LX-bericht. Hiermee is het vanaf november mogelijk om vanuit Finix digitaal offerte- en polisaanvragen voor het Verzekerd Hypotheek Plan van AXA te sturen. Tussenpersonen ontvangen binnen een werkdag een digitale terugkoppeling met een offerte, het polisnummer en de status van de aanvraag.
Falcon stelt door de samenwerking met Euroface alle hypotheekproducten beschikbaar voor de 3.700 tussenpersonen waarmee samengewerkt wordt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.