nieuws

Hypotheken Amev zijn ‘euro-safe’

Archief

Amev Woning Hypotheken heeft de Euro Safe Rente geïntroduceerd waarmee renteschommelingen tijdens de overgang naar de euro voorkomen worden.

Amev zegt met de nieuwe rentefaciliteit een oplossing te bieden voor onzekerheden over de rente-ontwikkeling als gevolg van de invoering van de euro. De Euro Safe Rente loopt tot 1 juli 2002; de datum waarop volgens de hypotheekaanbieder de financiële markten weer tot rust zijn gekomen. Daarna krijgt de consument nog twee jaar rentebedenktijd om een nieuwe rentevaste periode te kiezen.
Ook bij hypotheken met instaprente kan men gebruik maken van de Euro Safe Rente op voorwaarde dat men hier binnen een jaar op overstapt.
De Euro Safe Rente geldt voor alle hypotheken van Amev, zoals de Flexibele Spaarhypotheek, een hypotheek met ABC Spaarplan of met Fundex Vip. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.