nieuws

Hypotheekshop op de radio

Archief

Ter vergroting van de naamsbekendheid zendt De Hypotheekshop (185 vestigingen) de komende drie weken radiospots uit met als centrale boodschap ‘Hypotheekshoppen doe je bij De Hypotheekshop’. De commercial bestaat uit een zogeheten teaser  van tweemaal vijf seconden en een vervolgspot van twintig seconden. De spot is te horen op Radio 538, Sky Radio, Radio 10 FM, Noordzee 100.7 FM, CRN en Yorin FM. De eerste serie commercials wordt tot en met 29 mei uitgezonden; in juni volgt een tweede uitzendperiode van drie weken.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.