nieuws

Hypotheekrente Zwitserleven omlaag

Archief

Zwitserleven verlaagt vandaag de hypotheekrente. De tarieven voor de Privilege Hypotheek met rentevaste periode van 3, 5, 6, 7, 10, 15, 20 en 30 jaar dalen met 0,1%. De tarieven voor de RenteVoordeel Hypotheek met rentevaste periode van 5, 6 en 7 gaan met 0,05% omlaag en die voor 10, 15 en 20 jaar met 0,1%.

Bij oversluiting van een hypotheek naar een Zwitserleven-product is het mogelijk de bestaande levenpolis mee te nemen. Als voorwaarde hanteert de maatschappij dat de hypotheek minimaal één jaar moet lopen en de verzekering aan de acceptatiecriteria voldoet. De polis wordt in dat geval verpand aan Zwitserleven.   

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.