nieuws

Hypotheekrente Zwitserleven en DBV omlaag

Archief

Bij Zwitserleven dalen vandaag enkele rentetarieven. Voor de Hypotheek van Betere Huize, de VermogensOpbouw- en VermogensBalans Hypotheek en de BeterWonen Hypotheek dalen de meeste rentevaste tarieven met 0,05%. Het 5-jaars NHG-tarief voor eerstgenoemd product bedraagt nu 3,6%.

Bij DBV en label Seyst Hypotheken daalt een aantal rentevaste tarieven met maximaal 0,1%. Het 30-jaarstarief bij DBV gaat met 0,4% omlaag wegens het vervallen van een actietarief. Het 5 jaar vaste aflossingsvrije tarief met NHG wordt 3,65%. Bij Seyst is dat tarief 3,5^%.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.