nieuws

Hypotheekrente Rabobank omhoog

Archief

Marktleider Rabobank verhoogt onder druk van de stijgende kapitaalmarktrente morgen de meeste hypotheekrentetarieven. De zesmaands- en één jaar vaste rente gaan 0,1% omhoog en de tarieven tussen twee en vijftien jaar vast met 0,2%. Vijf jaar vast (met NHG) wordt 3,6% en tien jaar vast 4,2%.

Vrijdag verhoogt Bank of Scotland de één en vijf jaar vaste hypotheekrentetarieven met 0,1%. De overige tarieven blijven ongewijzigd. Sterker nog, het vijftien jaar vaste tarief wordt met 0,25% verlaagd tot 4,1% (met NHG). Vijf jaar vast is bij Bank of Scotland straks 3,3% en tien jaar vast 3,75%.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.