nieuws

Hypotheekproduct Conservatrix

Archief

Conservatrix heeft een nieuw hypotheekproduct ontwikkeld, waarbij Argenta Bank en GMAC Hypotheken (General Motors) als geldverstrekkers fungeren.

Het hypotheekproduct heet Capitalum Finance en wordt aangeboden in samenwerking met Financium Primae in Nieuwegein, een hypotheekinkoopcombinatie. Op de internetsite (www.capitalufinance.nl) worden aan deelnemers van dit ‘adviseursnetwerk’ van Financium Primae onder meer hoge provisies beloofd. Voor deelname aan het netwerk is een instapbedrag van f 1.950 verschuldigd en abonnementskosten (voor verkoopondersteuning en software-onderhoud) van f 200 per maand.
Conservatrix hoopt dat zijn levensverzekeringen worden gekoppeld aan de hypotheken. Als de tussenpersoon bereid is een productie-afspraak te maken met de Baarnse levensverzekeraar, dan betaalt Conservatrix het ‘entreegeld’ voor Financium Primae.
De bijbehorende software wordt verzorgd door Quickstep Software van Orphé Rijssel, een voormalig AXA-medewerker. Eigenaar van Financium Primae is Jan Hooiveld (52).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.