nieuws

Hypotheekpolissen ALHM en NLLHM naar Postbank

Archief

De Algemene Levensherverzekering Maatschappij (ALHM) en de NRG London Levensherverzekering Maatschappij (NLLHM) dragen per 1 januari 1995 individuele levensverzekeringen over aan Postbank Levensverzekering.

De ALHM en de NLLHM functioneren tevens als directe levensverzekeraar. Ze waren voorheen onderdeel van de NRG (ING Groep) en behoren nu tot de herverzekeringsgroep Alhermij.
De overheveling betreft individuele levensverzekeringen die de ALHM al of niet in co-assurantie met de NLLHM gesloten heeft in verband met een hypotheek bij de Postbank. Het polisnummer daarbij is gelijk aan het nummer van de hypotheek. Polishouders kunnen informatie krijgen bij de Postbank via tel.nr. 020-5847750.
De Verzekeringskamer heeft op 23 november voorlopige toestemming gegeven voor de overdracht. Na publicatie in de krant op 26 november kunnen polishouders binnen één maand bezwaren aantekenen tegen de overdracht bij de Verzekeringskamer.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.