nieuws

Hypotheekplaza geeft 75% provisie retour

Archief

De gisteren gelanceerde online hypotheekbemiddelaar Hypotheekplaza

nl geeft klanten 75% van de provisie over de leensom retour. Daarnaast wordt de provisie over de meeverbonden verzekeringen boven de € 500 teruggegeven. Adviezen worden uitsluitend online verstrekt. Met het terug te betalen bedrag kan de klant waardebonnen kopen van Transavia en Siemens. “We vonden dat er aan hypotheken, verzekeringen en aanverwante diensten veel geld verdiend wordt. Dat is niet meer van deze tijd”, aldus Hypotheekplaza, dat is opgericht door ICT-bedrijf The Future Group. Er wordt met 28 banken en verzekeraars samengewerkt. De taxaties worden gedaan door 5punt20. Vandaag start een mediacampagne met onder meer radio- en tv-spots.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.