nieuws

Hypotheekomzet FDC 37% omhoog

Archief

Franchiseketen Financieel DienstenCentrum (FDC) heeft vorig jaar 37% meer hypotheekomzet geboekt. In totaal passeerde door toedoen van FDC-kantoren voor € 1.070 (780) mln aan hypotheken. De stijging komt voort uit zowel de groei van 67 naar 80 vestigingen als de stijging van de gemiddelde omzet per kantoor naar € 13,3 (2003: 11,6) mln.

De drie meest gekozen hypotheekverstrekkers waren bij FDC vorig jaar Obvion, Postbank en Bouwfonds. De vijf populairste levensverzekeraars waren Reaal, Nationale-Nederlanden, Amev, Delta Lloyd en Stad Rotterdam.
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.