nieuws

HypotheekHeren van start

Archief

Vanuit Hilversum is onder de naam HypotheekHeren een nieuw samenwerkingsverband voor hypotheekadviseurs actief. De formule, die nu acht kantoren telt, richt zich volgens mede-oprichter Henk Jansen vooral op ondersteuning op het gebied van kennis. Deelnemers moeten SEH-erkenning hebben en minimaal 75% van de omzet onderbrengen bij een van de zeven preferred suppliers, waaronder ABN Amro en Reaal. Voor de deelnemers is verder een eigen adviesmodel ontwikkeld. Deelname kost eenmalig € 600 per kantoor en € 300 per adviseur; de maandelijkse bijdrage is € 300 per kantoor en € 150 per adviseur.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.