nieuws

Hypotheekdesk DIN krijgt volledige volmacht, van NIBC

Archief

De DIN HypotheekDesk heeft de KopLoper-hypotheek ontwikkeld, een product waarvoor geldgever NIBC een volledige volmacht heeft verstrekt.

“Op die manier kan razendsnel gehandeld worden”, zegt DIN. Er zijn vier aflossingsvormen mogelijk: aflossingsvrij, leven, annuïtair en beleggen (met vermogensbeheerder Fidelity). DIN doet inmiddels zaken met negen geldverstrekkers.
Tot nu toe was Van Kampen Groep de enige intermediairpartij die een acceptatievolmacht had voor hypotheken. Die is verstrekt door DSB Bank. Daarnaast hebben tal van inkoopcombinaties een volmacht om offertes uit te brengen. De acceptatie geven banken echter nog liever niet uit handen. “De meeste partijen zijn nog huiverig om volmachten af te geven”, zegt Pim Trouwborst van DIN. “Terwijl het voor ons veel tijdwinst betekent. We zijn blij dat we nu een partij zo ver hebben gekregen.”
De DIN Hypotheekdesk sloot vorig jaar voor _ 600 mln aan hypotheken. Het doel is dat binnen twee jaar te vergroten tot _ 2 mld.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.