nieuws

HypotheekCompany telt 62 vestigingen

Archief

HypotheekCompany zag vorig jaar het aantal vestigingen met vijftien toenemen tot in totaal 62. Volgens de franchiseorganisatie was 2006 een recordjaar.

De totale groepsomzet van de in 2006 aangesloten franchisenemers bedroeg ongeveer _ 330 mln aan verstrekte hypotheekgelden. Vorig jaar vond het “grootste aantal marketingacties ooit” plaats en werd een begin gemaakt met nieuwe activiteiten zoals het opbouwen van een eigen kenniscentrum voor de franchisenemers.
HypotheekCompany (hoofdkantoor in Enschede) laat de franchisenemers weten dat voor dit jaar wederom een groeiscenario wordt verwacht. De adviesformule voor tussenpersonen verwacht te groeien door uitbreiding van het aantal vestigingspunten, en door autonome groei van aangesloten franchisenemers. HypotheekCompany mikt in 2007 op een omzet van _ 450 à _ 500 mln aan verstrekte hypotheekgelden. Dit komt overeen met de in 2005 geformuleerde strategische doelstelling.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.