nieuws

Hypotheekcentrum Kennemerland failliet

Archief

Hypotheekcentrum Kennemerland in Velserbroek en het dochterbedrijf Volumina zijn failliet verklaard.

Volgens een ingewijde is de medio vorig jaar in problemen geraakte onderneming het faillissement van dochter ProFinesse niet te boven gekomen. Oorspronkelijk was ‘Kennemerland’ eigendom van de directeuren Bas van Rossem en Joris van Balen alsmede van SNS Reaal, die via Distributiepartner CV een belang van 48% heeft.
Na het faillissement van ProFinesse haakte Van Balen af en probeerde Van Rossem de onderneming overeind te houden, maar de financiële last van het faillissement is te zwaar gebleken. “Het Hypotheekcentrum was sec een gezond bedrijf en daarom hoop ik nog op een doorstart”, aldus Van Rossem. Volgens hem omvat het bedrijf, inclusief Volumina, veertien medewerkers.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.