nieuws

Hypotheekarrangement Van Kampen uitgebreid

Archief

De Van Kampen Groep heeft zijn hypotheekarrangement uitgebreid met nieuwe partners en nieuwe diensten.

De circa 1.600 samenwerkende tussenpersonen van Van Kampen kunnen sinds kort ook hypotheken sluiten voor de Postbank en het Bouwfonds Limburgse Gemeenten. In een eerder stadium had Van Kampen Groep Financiën al een samenwerking gekregen met Hypotrust en ING Bank.
Naast uitbreiding van het aantal arrangementspartners is Van Kampen ook een samenwerking aangegaan met de organisatie voor bouwkundige keuringen VzO. Tot 1 september bedraagt het tarief f 395, daarna f 407.
Aan het intermediair van de Van Kampen Groep wordt tegen betaling van f 250 eenmalig en minder dan 25 cent per stuk een hypotheek- en/of spaarkrant van 8 pagina’s aangeboden, inclusief logo en bedrijfsnaam.
In de loop van dit jaar zegt de Van Kampen Groep tevens met een berekeningsprogramma te komen voor hypotheken van verzekeraars en andere financiële instellingen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.