nieuws

Hypotheekactie CVB Bank: combinatie vast en variabel

Archief

De met het intermediair samenwerkende CVB Bank houdt tot eind augustus een hypotheekactie waarin zekerheid én lage maandlasten zijn gecombineerd: een rentevaste periode gecombineerd met variabele rente.

Kiest een klant bij CVB Bank voor een rentevaste periode van zes jaar, dan betaalt hij in het eerste jaar een aanzienlijk lagere variabele rente. In de daaropvolgende vijf jaar betaalt hij het huidige zesjaarstarief.
Deze actie werkt met CVB Renteklik: stijgt de variabele rente in het eerste jaar boven het afgesproken zesjaarspercentage, dan wordt de rente op dat moment al vastgeklikt op het zesjaarstarief.
CVB Bank hanteert ook voor deze actie ‘dagrente’ bij de hypotheekofferte. Bij dagrente heeft de klant de zekerheid van de hypotheekrente in de offerte. Is de rente op het moment van passeren echter lager dan de rente in de offerte, dan betaalt de klant deze lagere rente.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.