nieuws

Hypotheekactie CVB Bank

Archief

CVB Bank geeft tot 1 november rentekortingen op hypotheken die kunnen oplopen tot 0,4%. De actie bestaat uit drie elementen: 6 voor 5 (een zesjaars renteperiode tegen het vijfjaars tarief), een extra rentekorting van 0,2% bij een CVB Levenhypotheek en de mogelijkheid de variabele rente eenmalig voor een lange periode vast te zetten tegen het dan geldende tarief met instapkorting. 

Het intermediair kan bij de Levenhypotheek tot 1 januari 2006 kiezen voor een provisievariant waarbij 0,75% eenmalig direct wordt uitgekeerd en gedurende de eerste vijf jaar 0,4%. Vanaf het zesde jaar krijgt de tussenpersoon jaarlijks 0,1% over de hoofdsom uitgekeerd. “Dat is een totaalpakket”, zegt marketingmanager Leander Vogels. “Uiteraard kan men ook kiezen voor de gebruikelijke 0,2% afsluitprovisie.” Volgens Vogels is de ervaring dat vrijwel iedereen zal kiezen voor de optie met doorlopende provisie.  

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.