nieuws

Hypotheek Visie komt met Woon-nú Interieurlening

Archief

De franchiseketen Hypotheek Visie introduceert op 4 oktober tijdens De Woonbeurs’94 in de Amsterdamse Rai een exclusieve geldlening voor interieuraankopen ter waarde van f 10.000 of meer.

De Woon-nú Interieurlening zoals het kredietprodukt is genoemd, is een initiatief van Hypotheek Visie, de InterieurWaarborg-keten (ruim 2.500 woonwinkels), financier Woonfonds Tilburg, en Anglo Dutch Society.
Het produkt laat zich omschrijven, aldus directeur A.A.P.J. vanden Bol van Hypotheek Visie, als een persoonlijke lening tegen een dagelijks variabele rente. “Het tarief kan per dag worden aangepast aan de jongste percentages. Dat geldt ook voor lopende contracten. De maximum looptijd is 60 maanden.”
Naast de variabele rente (thans: 9,9%) kent de lening dekkingen voor overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Bij overlijden wordt de restantschuld kwijtgescholden. Bij arbeidsongeschiktheid (80% of meer) volgt een uitkering van f 2.500 voor betaling van eerste kosten. Indien de arbeidsongeschiktheid (80% of meer) van lange duur is, volgt een uitkering ter grootte van de maandverplichting tot een maximum van f 60.000). In het geval van werkloosheid volgt een uitkering ter grootte van de maandverplichting tot een maximum van f 18.000.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.