nieuws

Hypotheek Visie bestaat tien jaar

Archief

Hypotheek Visie bestaat tien jaar. Onder meer met commercials op zeven radiozenders vestigt de hypotheekadviesketen de aandacht op zichzelf.

De hypotheekadviesketen is tien jaar geleden met elf vestigingen van start gegaan en telt inmiddels meer dan zeventig kantoren, aldus directeur Anton Vanden Bol. Binnen twee jaar moet dit aantal worden uitgebreid tot boven de honderd, is de doelstelling van de franchiseorganisatie in Best.
Het tienjarig bestaan is gevierd met een feestavond voor medewerkers en (zaken)relaties. Zij hebben een cheque van e 25.000 geschonken aan Stichting Colombine, die in ontwikkelingslanden projecten steunt op het gebied van gezondheid, educatie, werkgelegenheid en milieu.
De jubileumviering wordt verder ondersteund door een radiocommercial met de slogan ‘Lang zal ie wonen, lang zal ie leven’. De spot is nog deze maand bijna elk uur te beluisteren op zeven zenders (Radio 1, 2 en 3, Sky Radio, Arrow Classic Rock, Noordzee en Business News Radio).
Voor bezoekers van een van de Hypotheek Visie-vestigingen ligt een pakketje bloembollen klaar. Nieuwe commerciële acties worden gehouden rond de Woonbeurs in oktober van dit jaar.
Anton vanden Bol overhandigt de cheque aan bestuurslid Babette van Veen van de stichting Colombine.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.