nieuws

‘Hypotheek van het jaar’ van Florius

Archief

De Verzilverhypotheek van Florius is tijdens het Hypotheken Event van congresorganisator IIR door de bezoekers tot het ‘Hypotheekproduct van het jaar 2008’ gekozen.

De Verzilverhypotheek van Florius mag zich een jaar de meest innovatieve hypotheek van Nederland noemen. Andere genomineerden waren Delta Lloyd (Zeker Plus Hypotheek), MNF Bank (Transparant Hypotheek), Nationale HypotheekPas en Rabobank (Springplank Hypotheek). Paul van der Meijs, directeur van Florius, is blij met de prijs. “De Verzilverhypotheek is er voor 60-plussers die de overwaarde van hun huis willen benutten om ruimer te leven. We zijn heel trots dat dit innovatieve product deze eervolle titel heeft gekregen.”
In het juryrapport wordt de Verzilverhypotheek ” de eerste compleet uitgewerkte ‘reversed mortgage’ in Nederland; inclusief schuldsaldobescherming” genoemd. “Een volwaardig seniorenconcept, waarbij het eigendom van de woning volledig bij de geldnemers blijft.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.