nieuws

Hybride hypotheek Direktbank

Archief

Direktbank introduceert morgen de Hybride Hypotheek. “Het grote voordeel van dit product is dat de klant kan beleggen in vijf Fortis Profielfondsen, die de naam dragen van het beleggingsprofiel van de klant (van voorzichtig tot zeer offensief)”, zegt Direktbank, die schermt met zeer scherpe premies door een samenwerking met Interlloyd Leven.

De productintroductie wordt ondersteund met een advertentiecampagne in vakbladen en direct marketing  richting de tussenpersonen. Direktbank geeft bovendien drie maanden lang een introductiekorting van 0,2% op het rentetarief. Naast de Profielfondsen kan de klant kiezen voor Fortis Obam-fondsen.
Direktbank verwacht dit jaar met dit product een productiestijging te realiseren van meer dan 10%.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.