nieuws

HVC-leden ontdekken het ‘Geheim van Gouda’

Archief

Leden van het Haags Verzekeringscentrum (HVC) hebben ‘Het Geheim van Gouda’ ontdekt. Onder deze naam vond tot het afgelopen weekend in het Catharina Gasthuis in Gouda een expositie plaats van de twintig meter hoge werktekeningen voor de (inmiddels wereldberoemde) glas-in-loodramen van de Sint Janskerk. De Goudse, die dit evenement sponsorde, had de HVC-leden – ter afsluiting van hun verenigingsjaar – uitgenodigd. De HVC’ers vertrokken vanaf het gebouw van De Goudse met een paardentram naar de tentoonstelling en dineerden naderhand in de patio van De Goudse.

Op de foto de HVC-leden voor de ingang van het Catharina Gasthuis.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.