nieuws

Huygensprijs

Archief

Roger Laeven heeft de Christiaan Huygens Wetenschapsprijs gewonnen voor een proefschrift dat handelt over de definitie en meting van financiële risico’s, zoals die onder meer in de praktijk van de schadeverzekering voorkomen

De jury noemt het werk van Laeven, verbonden aan de Universiteit van Tilburg (Center) “zeer relevant voor de ontwikkeling van praktische risicomaatstaven voor verzekeraars”. De prijs, gesponsord door Nationale-Nederlanden, is _ 10.000.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.